Voor wie:

Volg je een MBO opleiding en heb je behoefte aan extra ondersteuning bij Engels? Daar ben ik voor.

student-booksBij mij kan je individueel bijles volgen. De inhoud van een les hangt van jouw behoeften af en wordt vooraf bepaald door middel van een (kosteloos) intakegesprek. Lessen kunnen bestaan uit een of meerdere onderdelen zoals:

  • algemene Engels en uitspraak oefenen (conversatieles)
  • een presentatie bespreken en oefenen
  • generieke/beroepsgerichte examens voorbereiden
  • werk gerelateerde rollenspellen oefenen in het Engels

*In verband met een verbouwing op locatie, ben ik tot medio oktober 2019 helaas niet beschikbaar voor conversatieles of bijles*

Hoe begeleid ik jou?

Ik maak met jou een afspraak voor een kosteloos intakegesprek. Dit kan telefonisch of bij Deane’s English plaatsvinden, wat voor jou prettiger is.

De lessen worden bij mij thuis gegeven in Amsterdam. Ik ben ervan overtuigd dat een warme en rustige sfeer de optimale basis is voor het volgen van bijles. Wanneer je je op je gemak voelt, ben je in staat vragen te stellen en feedback te ontvangen. Vaak onderschatten mensen hun taalcapaciteit. Met de juiste begeleiding komt veel kennis weer naar boven. Ik vind het dus heel belangrijk om je te motiveren niet alleen tijdens de les, maar ook daarna. Mocht je op een latere tijdstip vragen hebben of advies willen, dan beantwoord ik graag je vragen.

De combinatie van motivatie en nazorg is wat Deane’s English uniek maakt.

Over mij

laura-deaneIk ben Laura Deane, geboren in Dublin (Ierland) en al 22 jaar woonachtig in Amsterdam.

Ik spreek vloeiend Nederlands en heb twaalf jaar leservaring (4 jaar VMBO, 8 jaar MBO Luchtvaartdienstverlening). Ik heb een passie voor uitleg en een goed gevoel voor humor. Ik deel graag mijn eigen Nederlandse taalfoutjes met je, omdat dit helpt bij het uitleggen van het verschil tussen Nederlands en Engels.

In november 2014 heb ik een diploma in motivational coaching behaald. Ik wil mijn studenten niet alleen helpen met hun Engels, maar hen daarbij ook motiveren.

Ik ben professioneel, praktisch en vriendelijk en ik houd van een grapje, vooral als het jou helpt om iets in het Engels te onthouden!

Engelse bijles locatie

  • Deane’s English
  • Van Hogendorpstraat 149hs
  • 1051 BM Amsterdam

Makkelijk te bereiken met bus 21 en tram 10

 

Referenties

Ik ben yogadocent en wil graag mijn Engels verbeteren. Ik merkte namelijk dat onzekerheid over mijn Engels het lesgeven beïnvloedt. Ik kwam bij Laura terecht. Tijdens mijn eerste (conversatie)les, merkte Laura direct mijn valkuilen op en gaf concrete feedback en tips. We hebben samen een tijd geoefend en ik ga de komende periode verder aan de slag met haar aanwijzingen. Ik heb echt het gevoel dat deze bijles mijn Engels op een hoger niveau kan tillen. Laura is toegankelijk en aardig, en bovendien zeer kundig. Wil je je Engels verbeteren? Ga naar Laura. Echt een aanrader :)!
author-img - Marloes, 36
Mijn ervaring bij Deane’s English is in een woord geweldig. Bij aankomst wordt je meteen van harte welkom geheten en voel je je meteen op je gemak. Ze luistert naar je en ze heeft alle hulpmiddelen voor je klaar liggen betreft het onderwerp waar je meer aandacht aan wilt besteden. Ze stuurt zelfs extra huiswerk via de mail . Kortom bij Laura ben je bij het juiste adres voor bijles.
author-img - Samira, 24
Vorig jaar heb ik vier maanden lang Engelse les van Laura gehad. Mijn doel was om mijn schriftelijke en mondelinge vaardigheden te verbeteren. Op aanraden van Laura heb ik me opgegeven voor het Cambridge Proficiency examen (C2 niveau). In wekelijkse sessies heeft Laura me op professionele wijze klaargestoomd voor het examen. Elke les van Laura is goed voorbereid, afwisselend en gezellig. Laura is echt betrokken bij je eigen leerproces en deelt tussen de lessen door handige tips, interessante teksten en links naar websites. Haar enthousiasme en inzet houden je scherp en gemotiveerd. Het zal geen verrassing zijn dat het met dat examen helemaal goed is gekomen.
author-img - Jos, 45